Thursday, October 1, 2009

Oι πιο άκυροι μύθοι για τις γυναίκες



Είτε φταίει κάποιος πικραμένος από το γυναικείο φύλο άντρας, είτε κάποια όχι τόσο ευφυής γυναίκα που χαλάει την πιάτσα, αλλά τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν μερικοί άκυροι και πλήρως αναληθείς μύθοι για εμάς τις γυναίκες. Μάθε ποιοί είναι οι χειρότεροι μύθοι που κατατρέχουν εμάς τα κορίτσι και υπερασπίσου τη γυναικεία φύση σου!
1. Όχι δεν είμαστε όλες νευρωτικές όπως μας περιγράφουν στην ΤV:
Αντίθετα στα γυναικεία πρότυπα που αναπαράγονται στα μίντια, δεν είναι όλες οι γυναίκες νευρωτικές, μπερδεμένες και ανασφαλείς για την αγάπη, το σώμα τους ή το σεξ. Μάλιστα, στην πραγματική ζωή, πολλές γυναίκες που φροντίζουν την εικόνα τους είναι πανέξυπνες και μορφωμένες. Μπορεί μερικές από αυτές, να το παίζουν λιγότερο έξυπνες άπαξ και έχουν στο πλευρό τους έναν άντρα που για να ξεπεράσει την κατωτερότητα και την ανασφάλεια του. Τα ρίχνει στην πρώτη χαζογκόμενα που θα βρεθεί στο διάβα του.
2. Δεν μοιάζουμε καθόλου με τις πρώην των αγοριών μας:
Επειδή, η πρώην του αγαπημένου σου του φώναζε διαρκώς, τον απατούσε και δεν σταματούσε να γκρινιάζει, αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε γυναίκα λειτουργεί κατά αυτό τον τρόπο στις σχέσεις της. Το ίδιο συμβαίνει και στην αντίστροφη περίπτωση. Αν ο αγαπημένος σου νομίζει ότι όλες οι γυναίκες λειτουργούν σαν την πρώην του και πρέπει και συ να κάνεις το ίδιο, ξεφορτώσου τον.
3. Ξέρω να αλλάζω λάμπες, λάστιχα, λάδια και φυσικά να συνδέω καλώδια:
Τα αγόρια φαίνεται ότι πιστεύουν πως υπερισχύουν στον τομέα των χειρωνακτικών εργασιών, των τεχνικών προβλημάτων. Όσο απίστευτο κι αν τους φαίνεται, ξέρουμε πολύ καλά πως να αλλάζουμε μια λάμπα, να ανοίγουμε το λαπ τοπ, να οδηγούμε το αυτοκίνητό μας και όταν σκάσει το λάστιχο, χειριζόμαστε άριστα το κινητό τηλέφωνο που θα φέρει την οδική βοήθεια. Μην δέχεσαι καμία συμπεριφορά που να σε μειώνει ως άνθρωπο και ειδικά από έναν άντρα που θέλει να υπερηφανευτεί μειώνοντάς σε μπροστά στους φίλους ή την οικογένεια σου.
4.Δεν θα χαθούμε ποτέ γιατί είμαστε πολύ πιο έξυπνες από εσάς:
Μια γυναίκα δεν ντρέπεται να ρωτήσει για να βρει το δρόμο της. Κι ακόμα κι αν δεν το κάνει (αφού οι οδηγίες που δίνουν οι περαστικοί είναι λανθασμένες κατά 99%), υπάρχουν τα gps αλλά και τα βενζινάδικα που πουλούν ωραιότατους χάρτες.
5. Το ότι μας λέει πως έχει λεφτά, δεν ισοδυναμεί και με το ότι μας αγαπάει:
Όχι δεν ερωτευόμαστε έναν άντρα με βάσει το εκκαθαριστικό του στην εφορία, το ακριβό αμάξι ή το κότερο που έχει πιθανότατα. Το να προσπαθείς να ρίξεις μια γυναίκα με βάσει τα λεφτά που διαθέτεις, είναι χαζό και ανήκει σε άλλες εποχές που οι γυναίκες παντρεύονταν πλούσιους άντρες για να σώσουν την οικογένεια τους. Ευτυχώς σήμερα, όλες οι γυναίκες χειραφετούνται και διακρίνονται μέσα από τη δική τους καριέρα και χρήματα.

6. Εννοείται πως έχουμε και άλλα ενδιαφέροντα εκτός από τα ψώνια:
Σίγουρα, μας αρέσουν τα πολλά ρούχα, παπούτσι και τσάντες. Με χαρά παρακολουθούμε όλα τα ντεφιλέ μόδας και φυσικά θα γοητευτούμε από ένα τέτοιο δώρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε άλλα ενδιαφέρονται εκτός από αυτά. Το ότι δεν μοιραζόμαστε τα δικά σου ενδιαφέροντα για τα αθλήματα, το αλκοόλ ή ό,τι άλλο σε εξιτάρει, οφείλεται σε 3 βασικούς λόγους:
α. είτε το έχουμε δοκιμάσει και δεν μας άρεσε
β. είτε απλά δεν το γουστάρουμε όσο εσύ
γ. είτε στο μυαλό μας υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν αξίζει να τα δοκιμάσει κανείς.
Από την Κ.Π

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.