Wednesday, November 11, 2009

Για τους λάτρεις των spa


Όλη μέρα στο τρέξιμο; Αφιερώστε λίγες ώρες στον εαυτό σας αποφασίζοντας ποιο είδος spa σας ταιριάζει.

Day Spa Το θετικό με αυτή την κατηγορία είναι ότι μπορείτε να βιώσετε την ολοκληρωτική ανανέωση μέσα σε μόλις μία ώρα. Δοκιμάστε το στο lunch break σας από τη δουλειά ή αμέσως μετά το γραφείο. Τα day spa που πολλές φορές ονομάζονται και city spa έχουν θεραπείες που διαρκούν μόλις 30 ', ενίοτε προσφέρουν ένα γρήγορο σνακ και συνήθως έχουν κομμωτήριο ώστε να φρεσκαριστείτε πριν επιστρέψετε στις υποχρεώσεις σας.

Resort Spa Οι επιλογές είναι πολλές καθώς το απολαυστικό μενού των υπηρεσιών τους ενδείκνυται κυρίως για την περίοδο των διακοπών σας μέσα στο χρόνο (Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι). Οι spa παροχές συνδυάζονται με βουτιές στην παραλία, watersports, δημιουργική απασχόληση για παιδιά, γαστρονομικά ταξίδια, γυμναστική και μαθήματα χορού. Μπορείτε να εξασφαλίσετε ιδιαίτερα οικονομικές προσφορές αν κάνετε έγκαιρα κράτηση.

Destination Spa Πρόκειται για spa στην Ελλάδα και το εξωτερικό που προσφέρουν χαλαρωτικά πακέτα μερικών ημερών που συνήθως περιλαμβάνουν treatment θεραπευτικά ή treatment ευεξίας. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει επίσης ειδικά προγράμματα γυμναστικής, διατροφικές συμβουλές, οργανικά γεύματα και ενίοτε υπνοθεραπεία.

Medical Spa
Είναι το νέο trend που εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς. Η ιατρική και η κοσμετολογία ενώνουν τις δυνάμεις τους με αποτέλεσμα τη δημιουργία πολυχώρων ομορφιάς που συχνά αφορούν όσους διαθέτουν ένα υψηλό budget. Διαφέρουν από τα υπόλοιπα spa καθώς στο δυναμικό τους εντάσσονται νοσοκόμες και γιατροί οι οποίοι πραγματοποιούν διάγνωση των επιμέρους παθήσεων και επιλέγουν την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή. Δοκιμαστικά μπορείτε να οργανώσετε μια τέτοιου τύπου all day επίσκεψη καθώς αυτά αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για ένα extreme make over.

Hotel spa Συνδυάστε τον καφέ ή το γεύμα σας με μια spa απόπειρα που αν δεν θέλετε να εξελιχθεί σε μια πολύωρη διαδικασία μπορείτε απλώς να επιλέξετε ένα facial treatment ή ένα quick μασάζ ποδιών που θα τονώσει το κυκλοφορικό σύστημα του σώματος. Περιέχουν οικονομικές προτάσεις, βρίσκονται στα πιο hot ξενοδοχεία της χώρας και συνήθως συνοδεύονται από δελεαστικά επιπλέον offer όπως μια ενυδατική μάσκα προσώπου ή ένα μανικιούρ-πεντικιούρ.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.