Friday, November 20, 2009

Αποσύρεται φριτέζα λόγω διαρροής λαδιού


Στην απόσυρση 3.713 τεμαχίων της φριτέζας Bluesky μοντέλο BDF10TA.9, που διατίθεται στα σούπερ μάρκετ Carrefour Μαρινόπουλος, ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, λόγω πιθανής διαρροής λαδιού, αναπτύσσεται υψηλή θερμοκρασία και υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς.
«Η συσκευή είναι σύμφωνη πλήρως με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και έχει περάσει με επιτυχία όλους τους απαραίτητους ελέγχους. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει ευρωπαϊκό πρότυπο, που να καλύπτει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Γι’ αυτό και δεν μπορούσε να διαπιστωθεί εργαστηριακά.
Η εταιρεία επικοινώνησε άμεσα με την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και απέσυρε όλα τα προϊόντα από τα σημεία πώλησης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και η Carrefour Μαρινόπουλος εφιστούν την προσοχή των καταναλωτών. που έχουν προμηθευτεί το εν λόγω προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να το επιστρέψουν στο κατάστημα από το οποίο το έχουν αγοράσει. Το κατάστημα θα τους επιστρέψει ποσό ίσο με την αξία της αγοράς του προϊόντος.

1 comment:

  1. ευχομαι μια νεα χρονια με υγεια δυναμη και αγαπη.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.